Tarieven ondernemers

U bent ondernemer en bent graag bezig met datgene waar u goed in bent: ondernemen. Dan is het fijn dat uw administratie in goede handen is. Wij helpen u graag.

Wij kunnen u een totaal pakket aanbieden, welke voor u op maat samengesteld wordt. Uw tarief wordt op basis van het aantal inkoop- en verkoopfacturen en kassabonnen berekend. Heeft u een (web) winkel, dan worden de verkopen gecomprimeerd per maand. Alsmede overige wensen, bijvoorbeeld: ib-aangifte (inclusief/exclusief partner), winstberekening, jaarrekening, etc.

Het tarief wordt per jaar vastgesteld. Dit uurtarief kan tot wel 40% lager zijn als van een accountantskantoor. Bij een vast bedrag zal naar rato per maand in rekening worden gebracht. Heeft u een contract op basis van de gemaakte uren dan factureren wij in principe achteraf indien u uw rekening op tijd voldoet. Alle prijzen en tarieven zijn exclusief 21% btw, tenzij anders is afgesproken.

Waarom kunnen wij dit voor deze lage(re) prijs aanbieden?

Omdat wij een kantoor aan huis hebben, hebben wij geen kosten voor een duur kantoorgebouw. Daardoor kunnen wij u tegen een scherpe prijs een uitstekende dienst leveren. Een scherp tarief, uitstekende kwaliteit, service met een persoonlijk tintje daar staan wij voor!