Fiscale aangifte

Brouwer & Van Doornik Administratie & Adviesbureau verzorgt voor u al uw fiscale aangiften. De twee meest voorkomende zijn de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting.

Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer kunt u niet om de aangifte omzetbelasting heen. Brouwer & Van Doornik Administratie & Adviesbureau is thuis in de fiscale regelgeving en vult de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Wij berekenen uw omzetbelasting aan de hand van uw financiële administratie. Afhankelijk van uw onderneming doet u maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks aangifte.

Aangifte inkomstenbelasting

Vrijwel iedereen heeft te maken met het doen van aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij namelijk om een belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen. Brouwer & Van Doornik Administratie & Adviesbureau beschikt over de kennis en ervaring die vereist is om u snel door het woud van wettelijke bepalingen te leiden. Zeker wanneer het gaat om bijzondere deelgebieden van de inkomstenbelasting, zoals de auto van de zaak en toerekening van inkomsten aan de partner. Uw aangifte inkomstenbelasting is bij ons in goede handen.